Republica Moldova, mun. Chişinău
str. Podgorenilor 94
Livrare flori CHISHINAU - NON STOP
Livrare gratuită
Livrare gratuită in Chișinău timp de două ore
Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar numele ei pe Facebook
Poză la livrare
Poză la livrare Video la livrare
Garanție
Garanție returnare plată
Livrare anonimă
Livrare anonimă la solicitare
Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar numărul de telefon
Filtre
PrețGamă: 399 MDL - 79 MDL
Mărime
Mic
Mediu
Mare
Culoare
Fuchsia
Alb
Verde
Roșu
Multicolor
Negru

Buchet din eustome in Chisinau

Cel mai usor este sa achizitionezi rasaduri de Eustoma, dar daca vrei sa sadesti seminte, pregateste-te sa astepti destul de mult pana cand te vei bucura de spectacolul florilor sale. Unele specii infloresc chiar foarte tarziu, dupa mai mult de un an de la plantarea semintelor.

Semintele acestei plante sunt foarte mici si delicate, de aceea trebuie sa le manevrezi cu multa atentie. Le poti obtine fie din comert, fie din florile pastrate special pentru inmultire, pe care le-ai depozitat intr-un loc uscat pana in februarie-martie. Pregateste pentru semintele de Eustoma un sol cu pH neutru, pentru ca nu vor germina intr-unul acid. Daca este nevoie, corecteaza solul acid cu piatra de var.

Imprastie uniform semintele pe pămant, intr-o cutie sau intr-o ladita, dar nu le ingropa. Apasa-le usor cu degetul pentru a forma un contact mai bun cu solul, apoi uda-le cu jet fin de apa. Daca e cazul (adica daca animalutele tale de companie sunt prea curioase) acopera vasul cu o folie transparenta de plastic, apoi asaza-l la lumina, intr-o zona ferita de curenti de aer, cu o temperatura de circa 22-25 de grade Celsius si nu uita sa-l aerisesti regulat. Dupa aproape doua luni, semintele vor germina. Cand apar primele doua perechi de frunze poti transplanta planta intr-un ghiveci larg si putin adanc, cu diametrul de 8-10 centimetri. Temperatura la care trebuie tinuti lastarii scade putin pana in jurul valorii de 16-18 grade.

Dupa aproximativ trei saptamani de la replantarea in ghiveci poti muta rasadurile in gradina, intr-un loc insorit, avand grija sa nu le deranjezi radacinile.