Republica Moldova, mun. Chişinău
str. Podgorenilor 94
Livrare flori CHISHINAU - NON STOP
Livrare gratuită
Livrare gratuită in Chișinău timp de două ore
Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar numele ei pe Facebook
Poză la livrare
Poză la livrare Video la livrare
Garanție
Garanție returnare plată
Livrare anonimă
Livrare anonimă la solicitare
Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar numărul de telefon
Filtre
PrețGamă: 399 MDL - 79 MDL
Mărime
Mic
Mediu
Mare
Culoare
Fuchsia
Alb
Verde
Roșu
Multicolor
Negru

Livrare lalele Chisinau

Florile sunt prezente in viata noastra de cand ne nastem pana cand disparem de pe acest pamant. Cele mai frumoase momente din viata noastra, casatorie, cununie, botez, petreceri aniversare, declaratii de dragoste vor avea si flori care le vor face si mai speciale. Si e firesc sa fie asa, florile au o simbolistica puternica si sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor, indiferent de varsta. Pentru toate aceste momente unice din viata noastra florariile online au pregatit oferte de buchete Lalele superbe, cu lalele olandeze sau din Turcia, atent selectate pentru a se potrivit in orice fel de aranjamente florale deosebite. Lalelele proaspete si cu o cromatica aproape de perfectiune, colorate sau albe, multicolore, toate isi vor face loc cu siguranta si vor aduce un plus de rafinanemt unor buchete Lalele comandate online de pe site-urile florariile virtuale.

Buchetele de lalele de la florariile care vand in online sunt si mai usor de ales, ai de unde sa cumperi si stocuri care se refac zilnic, ai multe variatiuni ale aceluiasi buchet, multe lalele pe care le poti combina cum doresti cu alte flori ina sa fel incat buchetul final sa fie original. Originalitatea buchetelor cu lalele este data si de modul in care acestea se pot aranja in fiecare buchet, de calitatile lor deosebite si de cromatica care se poate obtine printr-un mix de lalele proaspete.

Cu lalelele din buchetele de flori pentru cele mai frumoase evenimente din viata noastra nu doar ca vom impresiona pe toata lumea, dar vom avea si cele mai bune modalitati de a spune ce nu putem sa transmitem prin viu grai. De multe ori nu gasim cuvintele potrivite, suntem emotionati, nu putem sa spunem ce simtim, asa ca lasam totul pe seama florilor din buchete si pe seama florarilor care se vor ocupa de design si ce realizarea lor in cel mai scurt timp.

Buchete de lalele cu livrare

Dupa trandafiri, cele mai complexe flori pentru buchete deosebite raman Lalele. Istoria lalelelor este una destul de zbuciumata. Ele au aparut acum sute de mii de ani intr-o arie destul de vasta cuprinsa intre nordul Chinei de azi si sudul Europei, continentul pe care il stim foarte bine si pe care locuim si noi. Nu numai olandezii le-au cultivat de placere si pentru a le valorifica, au facut-o si turcii. In Imperiul Otoman Suleiman I era mare admirator al lalelelor si aceste flori se cultivau practic obligatoriu pentru a fi pe placul sultanului. Dupa 1500, momentul in care aveam lalele si in Turcia, un alt turc, Ahmed III, a trecut de orice fel de legi si a declarat laleleau ca fiind simbol al bogatiei si al prestigiului la vremea respectiva. Lalea in turca inseamna turban, deci ne dam seama ca originea turceasca a lalelei este una foarte puternica.